Ik ben Lecia – vrijwillig jouw vriend

Lucht je hart, praat met een vriend

Ik ben Lecia – vrijwillig jouw vriend

September 19, 2022 Uncategorized 0

Ik ben geen therapeut, ik ben een vriend. Op een vriendschappelijke manier en met empathie, niet medelijden, luister ik naar jou en wat je te vertellen hebt: wat je hebt meegemaakt, wat de gevolgen zijn, wat je voelt, welke emoties je doormaakt, wat je plannen zijn. Ik doe dit via chat en gratis en voor niets, helemaal vrijwillig.

Dus geen haken en ogen, geen rekening voor- of achteraf, geen abonnement en geen claim bij je zorgverzekeraar. En als je niet (meer) wilt praten, dan sluit je simpelweg de chat. Ik ben hier helemaal vrijwillig, voor jou.

Je mag anoniem met mij praten, je mag ook je naam met mij delen. Net wat jij comfortabel vindt; voor onze vriendschap maakt het niets uit.

Als je aangeeft het fijn te vinden, deel ik mijn persoonlijke levenservaring en wijsheden met je, als ik vermoed dat het je verder kan helpen. Ik kan je naar water leiden, maar ik zal je nooit dwingen te drinken – wat je met mijn informatie doet, staat je helemaal vrij. Ik ben er om naar je luisteren.

Wat maakt mij een goede vriend? Mijn empathie, mijn ervaring met begeleiding van individuen en van bedrijfsteams, mijn mensenkennis, een schat aan informatie uit de beste boeken, artikelen en wetenschappelijke studies, mijn talloze gesprekken met mensen en tot slot een turbulent leven vol hoogte- en dieptepunten waarin alle kennis en ervaring samenkwam – en nog komt. Als echt mensen-mens met diepgang maakt mij niets gelukkiger dan iets kunnen betekenen voor jou – en zo’n waardevol gesprek met jou betekent gelijk enorm veel voor mij.

Wil je het eens proberen? Maak dan hier een afspraak of probeer hier de chat.